Diensten

Vastgoedbegeleiding van a tot z

Onze werkwijze zorgt ervoor dat persoonlijk contact en korte opvolging vanzelfsprekend zijn, bij ons bent u geen nummer!

Ons gedreven team van enthousiaste medewerkers begeleidt u van A tot Z. Zij stellen vakkundig uw dossier samen en voeren alle administratie deskundig uit. Een warme en gemoedelijke sfeer kenmerkt ons kantoor. Vertrouwt u op onze expertise in vastgoed? Dan verzekert u zich van de ervaring en uitgebreide dienstverlening van een vastgoedmakelaar die ú centraal stelt.

Immo - Team staat garant voor een persoonlijke aanpak, professionele begeleiding en kwaliteitsvolle dienstverlening voor zowel koper als verkoper. Vastgoed kopen of verkopen is een grote stap in uw leven. En dat begrijpen wij heel goed. Daarom zijn vertrouwen en betrokkenheid dé sleutelwoorden in onze filosofie. Wij luisteren naar uw behoeften en bezorgdheden, geven u advies en staan altijd voor u klaar. Het resultaat toont zich in onze realisaties.

Wij staan tevens garant voor een sterke service na verkoop! Wij staan U achteraf graag bij met raad en daad! U verkoopt en verhuurt in alle gemoedsrust !

GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN! (Geen aparte dossier of opstartkost)

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons