Getuigenissen

Evi M uit Denderleeuw

This team, Immo team, dream team! Toppers zijn jullie, nooit gedacht dat een huis zo snel van de markt kan door jullie inzet. Bezoekdag 1 en weg ... Zorgeloos verkopen, het kan! Van begin tot einde perfect afgehandeld. Professioneel, eerlijk en oprecht, voor zowel verkoper als koper! Bedankt Joris en team!

Jessy Stijlemans uit Liedekerke

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om Immo-Team in te schakelen voor de verkoop van mijn woning. Alles werd van A tot Z en tot in de kleinste puntjes geregeld. Er werd maximaal rekening gehouden met mijn wensen en een antwoord geboden op al mijn bezorgdheden. Immo-Team is absoluut een aanrader. Een dikke dankuwel aan het ganse Immo-Team!

Patricia Uyttersprot uit Liedekerke

Het Immo-team biedt een uitstekende service waarbij klantgerichtheid op de eerste plaats komt. Zaakvoerder Kris Van Den Borre en zijn team staan altijd klaar bij vragen. Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak bij het verhuren van mijn appartement. Alles verliep vlot en perfect. Alles van a tot z voor mij geregeld. Ik dank het Immo- Team voor hun inzet en vriendelijkheid. Top. Tevreden klant.

Veronique De Groote uit Liedekerke

Bij Immo-Team ben je geen zoveelste nummer maar wordt er uitgebreid tijd genomen om alles van A tot Z te regelen om zo het allerbeste resultaat te bekomen. Steeds bereikbaar, vlotte communicatie én gewoon de beste in hun vak, zo bleek uit de verkoop van onze woning. Bedankt aan Kris & Joris voor jullie professionaliteit! Wij raden jullie sowieso bij iedereen aan die zijn woning wil verkopen.

Dries Steegs uit Liedekerke

Heel positieve ervaring met Immo-Team. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Je kan als klant alles loslaten en 100% vertrouwen op hun professionele aanpak. Top!

Kef Bilmeliya uit Liedekerke

Un grand merci à l équipe d IMMO TEAM pour leur professionnalisme et leurs conseils avisés ! Et particulièrement à Kris qui a toujours été disponible et réactif à nos multiples questions lors de l achat de notre première maison à Liedekerke

Silke Bessems uit Liedekerke

Super tevreden van Immo-Team, doen er alles aan om de woning vlot te verkopen. Houden zelfs rekening met bedtijd van de kids. Er is altijd iemand aanwezig in alle stappen van het proces om je bij te staan. Je hoeft u van niets iets aan te trekken. Echt een top team!

Fam. Van Bleyenbergh - Pollet uit Liedekerke

Topservice, vlotte communicatie en heel behulpzaam! Ons huis werd verkocht op de eerste bezoekdag, waarvoor een dikke pluim aan Joris! Kortom een dikke aanrader.

Nuttige links

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons