Kantoor Liedekerke

Vastgoedkantoor Immo-Team is een vaste (meer)waarde voor uw vastgoedtransacties in het Pajottenland en Brussel.

 

Ons professioneel team, bestaande uit erkende vastgoedmakelaars en bekwame medewerkers, heeft jarenlange ervaring inzake vastgoed en staat steeds te uwer beschikking.

Wij kiezen er bewust voor om ons aanbod beperkt te houden, waardoor wij onze maximale aandacht kunnen besteden aan uw pand. Een afgebakend werkterrein verzekert u van een grondige kennis van de markt waarin wij actief zijn.

Elk van onze medewerkers heeft naast een ruime ervaring en brede algemene kennis ook zijn eigen specifieke vakgebied en werkterrein.

Wij werken met een duidelijke samenwerkingsovereenkomst, zonder kleine lettertjes. Vastgoedkantoor Immo-Team staat garant voor service, kopen & verkopen zonder zorgen.

Bij ons zijn service, professionalisme en eerlijkheid de waarden die leiden tot succes !!!

Wij staan dan ook steeds te uwer beschikking voor al uw vragen en initiatieven inzake vastgoed.

 

VRAAG HIER UW GRATIS SCHATTING AAN.

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Nieuws

Huurder met huisdier? Schriftelijk akkoord verhuurder nog steeds nodig.

29 Augustus 2018

Vlaams Minister van Dierenwelzijn, Ben Weyts (NV-A) meldde afgelopen zondag dat huisdieren voortaan enkel nog in uitzonderlijke gevallen geweerd mogen worden uit huurwoningen en dat de contractuele clausules daaromtrent werden aangepast in overleg met de Verenigde Eigenaars (VE).

Lees meer

Hervorming registratierechten op schema: streefdatum 1 juni

22 Maart 2018

De Vlaamse Regering keurde afgelopen vrijdag definitief het voorontwerp van decreet goed dat de verkooprechten (de vroegere registratierechten) hervormt  en vereenvoudigt. Het ontwerp wordt nu ingediend in het Parlement.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons