Kantoor Liedekerke

Vastgoedkantoor Immo-Team is een vaste (meer)waarde voor uw vastgoedtransacties in het Pajottenland, Denderstreek en Westrand Brussel.

 

Ons professioneel team, bestaande uit erkende vastgoedmakelaars en bekwame medewerkers, heeft jarenlange ervaring inzake vastgoed en staat steeds te uwer beschikking.

Wij kiezen er bewust voor om ons aanbod beperkt te houden, waardoor wij onze maximale aandacht kunnen besteden aan uw pand. Een afgebakend werkterrein verzekert u van een grondige kennis van de markt waarin wij actief zijn.

Elk van onze medewerkers heeft naast een ruime ervaring en brede algemene kennis ook zijn eigen specifieke vakgebied en werkterrein.

Wij werken met een duidelijke samenwerkingsovereenkomst, zonder kleine lettertjes. Vastgoedkantoor Immo-Team staat garant voor service, kopen & verkopen zonder zorgen.

Bij ons zijn service, professionalisme en eerlijkheid de waarden die leiden tot succes !!!

Wij staan dan ook steeds te uwer beschikking voor al uw vragen en initiatieven inzake vastgoed.

 

VRAAG HIER UW GRATIS SCHATTING AAN.

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Nieuws

Vernieuwde registratierechten vanaf 1 januari 2022 – wat moet u weten ?

23 December 2021

Vernieuwde registratierechten vanaf 1 januari 2022 – wat moet u weten ?

Lees meer

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector

18 Februari 2021

Dit protocol bevat de regels waarbinnen een plaatsbezoek aan een pand kan plaatsvinden, gebaseerd op de toepasselijke wetgeving, de generieke gids om de verspreiding van Covid-19 op het werk tegen te gaan (beschikbaar op de website van de FOD Waso) en de sectorgids voor de vastgoedsector die raadpleegbaar is op de website van de FOD Economie. Garan

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons