Kantoor Liedekerke

Vastgoedkantoor Immo-Team is een vaste (meer)waarde voor uw vastgoedtransacties in het Pajottenland en Brussel.

 

Ons professioneel team, bestaande uit erkende vastgoedmakelaars en bekwame medewerkers, heeft jarenlange ervaring inzake vastgoed en staat steeds te uwer beschikking.

Wij kiezen er bewust voor om ons aanbod beperkt te houden, waardoor wij onze maximale aandacht kunnen besteden aan uw pand. Een afgebakend werkterrein verzekert u van een grondige kennis van de markt waarin wij actief zijn.

Elk van onze medewerkers heeft naast een ruime ervaring en brede algemene kennis ook zijn eigen specifieke vakgebied en werkterrein.

Wij werken met een duidelijke samenwerkingsovereenkomst, zonder kleine lettertjes. Vastgoedkantoor Immo-Team staat garant voor service, kopen & verkopen zonder zorgen.

Bij ons zijn service, professionalisme en eerlijkheid de waarden die leiden tot succes !!!

Wij staan dan ook steeds te uwer beschikking voor al uw vragen en initiatieven inzake vastgoed.

 

VRAAG HIER UW GRATIS SCHATTING AAN.

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Nieuws

Een plaatsbezoek gepland met een vastgoedmakelaar? Geen probleem!

10 Mei 2020

De vastgoedmakelaar zorgt ervoor dat je plaatsbezoek vanaf de versoepeling van de Corona-maatregelen vlot en veilig kan verlopen. De do's en don'ts in dit filmpje zijn een must voor al wie binnenkort op plaatsbezoek gaat!

Lees meer

Vastgoedsector en notarissen slaan handen in elkaar met relanceplan voor een geleidelijke en veilige heropstart van de woningmarkt

18 April 2020

Vastgoedsector en notarissen slaan handen in elkaar met relanceplan voor een geleidelijke en veilige heropstart van de woningmarkt

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons