VASTGOED-PROFESSIONAL

VASTGOEDKANTOOR IMMO-TEAM zoekt een enthousiaste en leergierige vastgoed-professional.

 

Ben jij iemand die geïnteresseerd is in alles wat vastgoed aanbelangt en zoek je een flexibele en aangename job? Dan is dit misschien iets voor jou!

Als advieskantoor inzake vastgoed staan wij onze klanten bij in de verkoop of verhuur van hun eigendom. Bij ons krijg je de kans om alles te leren:

je bent niet alleen inkoper, maar je staat ook in voor verkoop (zowel van bestaande panden als verkoop op plan – bij nieuwbouw), verhuur en advies. Als senior consulent adviseer je opdrachtgevers en investeerders in de opbouw van een vermogen via vastgoedinvesteringen en coördineer je samen met ons team nieuwbouwontwikkelingen.

Wat verlangen wij van jou? Enthousiasme en een positieve ingesteldheid, willen werken in teamverband en een  gezonde portie doorzettingsvermogen.  Hiervan maken we samen met ons team de juiste mix.

Je hoeft niet in het bezit te zijn van een BIV-erkenning, de bereidwilligheid en beschikken over de nodige kwalificaties om de BIV-stage aan te vatten zijn voldoende. Uiteraard zijn BIV-erkende makelaars/bemiddelaars meer dan welkom voor een gesprek.

Je krijgt KANSEN, wij bieden OPPORTUNITEITEN, aan jou om ze te grijpen en jouw vastgoedcarrière uit te bouwen binnen ons netwerk.

Interesse? Stuur jouw CV en motivatie dan zeker door naar kris@immoteam.be of joris@immoteam.be. Je zal persoonlijk gecontacteerd worden.

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons